fbpx

Bezorgd door heel de Benelux │ GRATIS verzending vanaf € 75,-

gezond vitaliteit bewust gemak vrijheid geluk balans plezier enthousiast
gezond vitaliteit bewust gemak vrijheid geluk balans plezier enthousiast

Dit zijn wij

Health Delicious (een handelsnaam van Retail en Food) is een bedrijf dat gezonde en lekkere producten aanbiedt die een boost geven aan je dagelijkse gezondheid, vitaliteit en geluk.
Ga je voor gezond, geluk en gemak? Dan ga je voor Health Delicious.
Wij hebben een breed aanbod van kwalitatieve, betrouwbare, lekkere en gezonde producten die een boost geven aan je dagelijks voedingspatroon. Met onze lekkere en gezonde producten willen wij jou de kracht van moeder natuur en het gemak van gezonde voeding laten ervaren. Wij zorgen altijd voor een mooie combinatie aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Zo helpen wij je graag je gezondheid te verbeteren of op peil te houden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de producten GMO vrij zijn én zonder conserveermiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Ook streven wij ernaar om producten zonder toegevoegde suikers op te nemen. Het grootste deel van onze producten is dan ook zonder toegevoegde suikers. Bijkomend voordeel? Onze shots en granola's zijn biologisch!

Verder zijn wij druk bezig om het assortiment uit te breiden met meer producten die aan onze eisen voldoen, zodat we je nog meer producten aan kunnen bieden welke bij jouw gezonde levensstijl passen. Zodra er nieuws is of nieuwe product zijn vindt je dit op onze website en social media kanalen.

Contact

Als u onze producten wilt kopen, neem dan gerust contact met ons op (klik HIER voor het contactformulier). We staan ook voor u klaar als u vragen of suggesties heeft over onze producten.

ZAKELIJK CONTACT
Wilt u zakelijk kopen geef dan, door HIER te klikken, uw bedrijfsgegevens aan ons door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

gezond vitaliteit bewust gemak vrijheid geluk balans plezier enthousiast

(klik hier voor het certificeringscertificaat)

Retail en Food BV
(Health Delicious is een handelsnaam van Retail en Food BV.)

Adres: Florijnweg 13-15, 6883 JN  Velp
Telefoon: 026 - 365 0679
Email: info@healthdelicious.nl

K.v.K. 50261134

IBAN NL75ABNA0584102461
BIC ABNA NL 2A

BTW-nr NL822 637 650 B01

Volg ons op: